Воїни ЗСУ звільнили від російських окупантів три селища на Харківщині.

Про це у суботу, 23 квітня повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов.

Так, стало відомо, що на Харківщині Збройні сили провели успішну контратаку і вибили загарбників з трьох населених пунктів. Відомо, що знову під український крнтроль повернулися селища Безруки, Слатіне і Прудянка.

Звільнені селища на Харьківщині
Звільнені селища на Харьківщині

"Маємо хороші новини з передової. Наші ЗСУ здійснили успішний контрнаступ, вчора зранку розпочали наступальні операції на ворога. Протягом дня тривалі запеклі бої. Наші підрозділи вибили російські війська з населених пунктів: Безруки, Слатіно, Прудянка Дергачівського напрямку та закріпилися на позиціях!" – сказав у своєму зверненні Синєгубов.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Олег Синєгубов: фото з Facebook
Олег Синєгубов: фото з Facebook

Синєгубов наголосив, що російські окупанти і надалі продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру Харкова та області. За добу окупанти нанесли 56 ударів, як наслідок - 19 поранених, 2 людей загинули. До того ж в області Ізюмський напрямок залишається стратегічною точкою.

За словами Олега Синєгубова на Великдень буде змінено комендантку годину через можливі провокації та обстріли, вона триватиме з 19:00 до 5:00 години ранку.

Нагадаємо, "путін зупинятися не збирається": Олексій Данилов публічно озвучив глобальну мету рашистів

Раніше Знай писав, Віталій Кім розповів про нічний обстріл Миколаєва, окупанти влучили у кафе: "Вирішили, що там бомбардувальники"

Також Знай повідомляв, Олексій Арестович висловився про ймовірність контрнаступу ЗСУ на Маріуполь: "101%"