У соціальній мережі повідомили про те, що в славному місті Харків почали роботи з озеленення міста. Місцеві працівники спеціальних служб почали садити квіти і приводити місто в порядок після маси ракетних ударів.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі «Геть, москаль некрасивий»

Всі жителі нашої країни прекрасно знають, що Харків бомблять з самого початку війни в Україні, також як і інші міста.

Вже майже два місяці поспіль Україна протистоїть окупанту, який показав всьому світу, що путінська армія – справжні терористи. Не було жодного дня, коли на територію України не скинули російські бомби або ракети.

Потрібно повідомити, що, не дивлячись на ракетні удари, в Харкові працюю всі служби, які відмінно знають і роблять свою роботу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"У Харкові почали висаджувати квіти. Клумби у центральній частині міста вже прикрасили тюльпани та віоли «У Харкові завжди були гарні квітучі клумби, і цей рік не є винятком», - зазначили працівники «Харківзеленбуду». Харківська міська рада", - підписаний пост в соціальній мережі.

Ці кадри говорять про те, що навіть війна не зупинить українців. Всі зайняті своєю справою, в той час, коли ЗСУ дають неймовірну відсіч окупанту.

Нагадавши, Дмитро Разумков приготував для українських військових непогані подарунки.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі розповів, якою буде погода на Великдень в Україні.

Також портал "Знай" писав, що Дмитро Кулеба розповів, як відзначити день Народження під час війни.