З часу початку війни, яку оголосила росія Україні безліч жителів нашої країни втратили не тільки сон і спокій, а дахи над головою, родичів, дітей і власні життя.

Одним з тих, хто вижив, але втратив будинок став і кіт Степан з Харкова зі своєю господинею. Відомо, що українська знаменитість 2 дні провів у підвалі через інтенсивні обстріли і незабаром господині вдалося виїхати разом з ним до Монако.

Про це повідомляв Знай.uа.

Кіт Степан, фото: Instagram
Кіт Степан, фото: Instagram

Незважаючи на далеку відстань з будинком, кіт Степан продовжує допомагати українцям, вони з господинею займаються волонтерством. Але і це ще не все, адже ранок суботи, 9 квітня почався з ще гарніших новин.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Найвідомішого кота України, у якого 1 млн підписників в Instagram, номінували на престижну премію в індустрії інфлюєнсерів World Influencers and Bloggers Awards 2022.

Церемонія нагородження пройде в травні в Каннах. Всі гроші від продажу квитків на захід передадуть Україні.

Кота Степана номінували на World Influencers and Bloggers Awards 2022
Кота Степана номінували на World Influencers and Bloggers Awards 2022

Тим часом, в TikTok-акаунті відомого кота, з'явилося відео, як Степан проводить свій час в Монако, чекаючи вручення премії.

На кадрах видно, то кіт освоївся в новому тимчасовому домі і не упускає можливості побавитись з іграшкою. Коментатори під відео зазначають, що цей кіт робить для України під час війни більше, ніж деякі жителі нашої країни.

@annaolala

❤️

♬ i love you - Billie Eilish

Нагадаємо, що кіт Степан зібрав солідну суму для тварин, які постраждали від війни: "Допомагають не тільки люди".

Раніше ми повідомляли, що тигрів, ведмедів і левів з "Екопарку" Фельдмана присипляти не будуть: "Все під контролем".