Окупантів труять місцеві жителі та алкоголь – мешканці Ізюму щедро пригощають рашистів отруйними пиріжками та спиртним.

Про це повідомляє Головне управління розвідки України.

"Українці чинять опір окупантам всіма доступними засобами. За наявною інформацією, місцеві жителі Ізюмського району (Харківська область) «пригостили» росіян з 3-ї мотострілкової дивізії РФ отруєними пиріжками. В результаті двоє окупантів загинули одразу, ще 28 потрапили до реанімації. Їхній поточний стан – уточнюється. Ще близько 500 військовослужбовців 3 мотострілкової дивізії РФ знаходяться в лікарнях внаслідок важкого отруєння алкоголем невідомого походження. Російське командування списує ці випадки на так звані "не бойові втрати", – йдеться у повідомленні ГУР України.

Після того, що творили нелюди у Київській області, отруйний пиріжок – це дуже гуманний спосіб відправитися на концерти Кобзона, адже їх може чекати зовсім інший кінець і не такий безболісний.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще