У харківській спільноті розмістили відео на якому пасажири обурюються тим, що жінка - водійка трамвая, під час руху транспорту не просто розмовляла телефоном, а ще й курила.

На відео у Telegram, де водій регоче в телефон, і тут же затягується цигаркою, та невідомо якою рукою намагається кермувати транспортний засіб, пасажирка люто обурилася такій поведінці:

"Зверніть увагу. Водій без маски, та під час руху розмовляє телефоном!", - прокоментувала жінка, яка знімала відео.

Водій трамвая з цигаркою. Фото: Telegram
Водій трамвая з цигаркою. Фото: Telegram

Водійка нарешті помітила, що її знімають, але ніякого вигляду не подала, продовжуючи тримати телефон біля вуха. Лише трохи збавила тон розмови та перестала сміятися на весь салон грубим голосом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Подібних ситуацій, коли водії розмовляють телефоном, або курять, або навіть обідають під час руху - досить багато.

Водій трамвая з телефоном. Фото: Telegram
Водій трамвая з телефоном. Фото: Telegram

Часто-густо пасажири не встигають зреагувати на хамовитого водія, але бувають випадки, коли діло доходить навіть до звільнення з роботи.

Цього разу скоріш за все, продовження історії не відбулося. Але наступного разу водій спочатку подумає, перед тим, як так нахабно поводитися. Адже нікому не хочеться у такий важкий час залишитися без роботи, та ще й через таку неприємну ситуацію.

Водій трамвая з телефоном. Фото: Telegram
Водій трамвая з телефоном. Фото: Telegram

Нагадаємо, раніше на студента обвалилася стеля просто під час заняття в училищі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українка заплатила подвійну ціну за поїздку з таксистом, який відібрав всі права і висадив.

Також "Знай.ua" писав, що українці показали справжню "труну на колесах" - трамваєм страшно і назвати.