Під Харковом чоловік голими руками зупинив автобус, який зрушив з місця через ожеледь. Відповідні кадри поширюють місцеві спільноти у соцмережах, зокрема, Telegram-канал "Харків 1654".

Як зазначається, інцидент з автобусом стався у засніженому лісі поблизу Основ'янського озера. Транспортний засіб почав самостійно їхати на чоловіка, який спочатку спробував його утримати голими руками.

За кадром чути голос наляканої жінки, яка благає: "Жеко, відійди звідти". Однак «супермена» це не спинило, і він продовжив блокувати рух автобуса.

Йому на допомогу поспішили інші свідки події, і разом вони витягли автобус із кювету, скориставшись для цього тросом.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

«Цікаво, премію Дарвіна отримає», «Слабоумство і відвага», «Молодець. Можна сказати, врятував людині життя! Таким людям треба віддати свою повагу! Всім гарного дня», «А якби придавило хлопця до дерева, то отримав би заочно премію Дарвіна та відповідні коментарі», - пишуть у коментарях.

«Нормально, коли всі знімають на відео, але ніхто не допомагає. Клас», «Шипи потрібні для такої погоди. На шипах, ходами, будь-яка гірка нормально проїжджається», «Та там невелика гірка навпроти останніх будинків, далеко не поїхав би, біля найближчої сосни зупинився б», - додають інші.

Нагадаємо, упав, отямився, гіпс? Як правильно "приземлятися", коли надворі слизько.

Як повідомляв "Знай.ua", Київ у крижаному полоні: у місті оголошено і рівень небезпеки

Знай.ua писав, як не травмуватися при ожеледиці? МВС дало поради українцям щодо поведінки в "слизький" період