У гуртожитку Харківського політехнічного інституту показали, в яких умовах їм доводиться жити. Про це повідомили в співтоваристві «Х**вий Харків».

"Це 11-й гуртожиток ХПІ. Нещодавно мешканці гуртожитку посміли висловити адміністрації своє невдоволення через умови, в яких вони живуть. Коменданти ходять по кімнатах і відбирають електроприлади (дуйчики та ін.приладдя для підвищення температури в кімнатах). Кажуть, що наявність дуйчика - кримінальна відповідальність. Тих, хто пише невдоволення в коментарях, викликають на студраду і погрожують виселенням", - розповіли в спільноті.

На опублікованих кадрах видно брудні підлогу і столи на кухні гуртожитку, полчища тарганів і засмальцьована газова плита.

"Влаштували звалище, а адміністрація винна?", "Студенти нікому не цікаві, ось чесне слово", "Самі свинячать, а винен хтось", "Так ви ж самі цей срач і розвели. На що ви скаржитеся? Клінінгову компанію хочете, щоб вам найняли? Свині!", - обурюються українці.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Тут звичайно смітник, якщо видраить всю кухню, а особливо плиту, тарганів стане набагато менше, ну а з дуйчиками так, п*здец, особливо коли в гуртожитку без них +15», - пишуть інші.

Скрін, відео "Х * * вий Харків"
Скрін, відео "Х * * вий Харків"

Скрін, відео "Х * * вий Харків"
Скрін, відео "Х * * вий Харків"

Скрін, відео "Х * * вий Харків"
Скрін, відео "Х * * вий Харків"

Дісталося в коментарях і студентам, які не знають правила гуртожитку.

"Ніхто не говорив, що дуйчики - кримінальна відповідальність. Про заборону на електронагрівальні прилади, мікрохвильовки, чайники, мультиварки було сказано заздалегідь при поселенні перших курсів, перепоселення старших курсів, все це написано в договорі, який кожен підписав. Про це написано на стендах на кожному поверсі і на кухнях», - обговорюють люди.

Нагадаємо, студент львівського вишу показав нестерпні умови в гуртожитку - все старе і розбите, навіть зуби не почистиш.

Як повідомляв портал " Знай. ua ", Таргани заселилися в гуртожиток раніше студентів - "Мирно чекають з домашньою їжею"

Також " Знай. ua" писав, Українські гуртожитки ретельно перевірили на рівень безпеки: забиті вікна, стара проводка та інші загрози