На сторінці вже всесвітньо відомого котика Степана, який перетворився на мем, з'явилися перші "зізнання", про те, як він чудово сидить. Цього разу господар вирішив сфотографувати котика не за столом, а в його канатному будиночку з плюшевою іграшкою.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці кота Степана "loveyoustepan" в мережі Instagram.

Кіт Степан, скріншот: Instagram
Кіт Степан, скріншот: Instagram

"друзі спасибі всім хто зі мною! Я шалено вас люблю! Спасибі за ваші коментарі і сотні смс. Я все прочитав! А у мене все стабільно, добре сиджу!", - пише господар від імені Стьопи.

Кіт Степан, скріншот: Instagram
Кіт Степан, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Нагадаємо, що сама Брітні Спірс стала на крок ближче до України. Вона поділилася фотографією кота з Харкова, який став мемом по всьому світу. На кадрі показаний кіт на прізвисько Степан, який сидить за столом з великим келихом вина.

Вираз обличчя кота досить забавне, мабуть це і зачепило всесвітню зірку. У такий спосіб Брітні Спірс хотіла повідомити про вихід серіалу з її участю.

Раніше повідомляли, ходить на каву і катається по магазинах: Житомирський котик Міккі став улюбленцем українців, як живе пухнастик.

Як повідомляв Знай.uа, Харківський кіт-мем Степан підкорив серце Брітні Спірс своєю сумною мордочкою: "Кумир".

Знай.uа писав, говорить кішка стала зіркою мережі, передражнить краще папугу - "Формулює пропозиції".