В Україні, як і в будь-якій іншій країні, щодня відбуваються досить неприємні, страшні і смертельні випадки.

Відбуваються аварії, пожежі та вибухи, але зараз ми поговоримо про ситуацію, що сталася в Харкові. Там, в одному з житлових комплексів під назвою "Салтівський", темношкірий хлопець намагався зґвалтувати дівчину в під'їзді.

під'їзд / скріншот з відео
під'їзд / скріншот з відео

У п'ятницю, 19 листопада 2021 року, приблизно о 19:28 громадянин зайшов за дівчиною в під'їзд, а незабаром і в ліфт. Коли підйомник почав рух, він напав на українку, але нічого не встиг зробити. Згодом він спустився вниз, що видно по камерах відеоспостереження і пішов у бік будинку.

Є загальний чат мешканців, один з учасників якого розповів, що в цей же день, але годиною раніше, він зайшов за жінкою, але відразу ж вийшов, бо за ним зайшов чоловік і "злякав" правопорушника.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Спроба згвалтування в під'їзді, скріншот: Youtube
Спроба згвалтування в під'їзді, скріншот: Youtube

"А Відео з ліфта немає?", "Якось замало доказів, щоб звинуватити в такому", "Він без маски навіть... тусить перед камерами...😂 серйозно, напевно, готувався нападати", "Який в з*дницю афроамериканець? Він Америку на карті знайти не зможе", "Не можу стримуватися в коментах. Так і тягне лаятися😃", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Емілі Ратаковскі заговорила про домагання і згвалтування в юному віці: "Не могла дозволити собі їжу"

Як повідомляв "Знай.ua", в Харкові згвалтована 27-річна дівчина за "загадкових" обставин: підозрюваний в бігах, шукають скрізь

Знай.ua писав, 13-річна дівчинка народила дитину від 17-річного хлопця: ледь встигли в пологовий будинок