У Мережу потрапила дуже тривожна інформація, в якій повідомляється про те, що в Харкові сталась масштабна пожежа в житловому будинку. Займання було настільки сильним, що знищило дах, а людей довелося евакуювати.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Оглядач»

Як повідомляється, що Харкові, 16 листопада загорівся багатоповерховий будинок на вулиці Культури, 10.

Є інформація про те, що, на превелике щастя, постраждалих людей немає, чого не можна сказати про їхні квартири.

Пожежа
Пожежа

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що вогонь поглинув 500 квадратних метрів площі – горіло кілька квартир на 4 і 5 поверсі. Місцеві жителі робили фотографії з різних кінців міста, так як це пожежу було видно звідусіль.

Щоб впоратися з пожежею, на місце події вирушило 60 рятувальників, 24 одиниці техніки, медики, поліція, комунальні служби та представники Харківської міської ради.

Пожежа
Пожежа

Дуже небезпечним не приємним був той фактор, що навколо будинку було дуже багато припаркованих машин, які заважали пожежникам дістатися до вогню.

Пожежа
Пожежа

Людям, яких евакуювали, доставили в місця, де вони могли переночувати. Причини пожежі поки не відомі, але співробітники правоохоронних органів найближчим часом все з'ясують.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що в Київському Макдональдсі спрацювала сигналізація.

Нагадаємо, що рятувальники дали відверте інтерв'ю і розповіли, чого боятися найбільше.

Також портал "Znaj" писав, у Дніпрі скоїли напад на спортзал.