Стало відомо про інцидент, який стався в Харкові. Жінка впустила дитину на землю, після чого дівчинку у неї витягли. Перші подробиці інциденту.

Про це повідомили у відділі ГУ НП України в Харківській області, де регулярно сповіщають про всі події, які відбуваються в місті.

Справа в тому, що п'яна жінка переходила дорогу, і в один момент дуже захопилася сваркою з одним з водіїв, і впустила свою однорічну дочку на землю.

Все це сталося у вівторок, 9 листопада, і було зафіксовано на камеру, після чого запис потрапив в Інтернет, і почав стрімко набирати популярність. Відреагували навіть співробітники правоохоронних органів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Дитина, фото: Національна поліція
Дитина, фото: Національна поліція

Співробітники правоохоронних органів Харківської області швидко встановили особу жінки, і як виявилося, це була 36-річна місцева мешканка, яка перебувала вже на обліку служби у справах дітей. Крім того, неодноразово вона вже була притягнута до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов'язків.

Медики оглянули дитину, та виявили на тілі дитини тілесні ушкодження, які вона отримала. За попередніми даними це сталося в результаті падіння.

Дитина, фото: Національна поліція
Дитина, фото: Національна поліція

Правоохоронці вилучили дитину та передали до дитячого відділення міської лікарні №4. Інформація про подію була зареєстрована в єдиному обліку, і зараз співробітники правоохоронних органів збираються притягнути матір до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, що 17-річна українка загинула в страшній аварії, згоріли всі живцем

Раніше повідомляли, що агрессивна матуся накинулася на вчительку через скаргу на її сина 6-класника

Також, 16-річний "мажор" після кривавої ДТП у Харкові може потрапити під амністію