Відома українська співачка Настя Каменських, які виступає під псевдонімом NK поділилася з численними шанувальниками новим чуттєвим фото.
Дружина відомого реп-виконавця Потапа, Настя Каменських має багатомільйонну армію шанувальників. Тому зірка намагається часто тішити їх новими фото, відео чи цікавими новинами з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за нею стежить 5.7 мільйонів осіб.

Фото зі сторінки Насті Каменських
Фото зі сторінки Насті Каменських

Цього разу Настя Каменських опублікувала два дуже чуттєвих фото. На першому знімку співачка позує у сукні з довгими рукавами у білому та чорному кольорі. Вона ніжно притулила свої руки до обличчя та зарила очі, щоб виглядати ще більш ніжною на фото.
На другій світлині Настя Каменських позує у тому ж наряді, тут вона взялася руками за своє волосся та ніжно дивиться у сторону, аби мати більш загадковий вигляд.

Фото зі сторінки Насті Каменських
Фото зі сторінки Насті Каменських

"Благословенний ранок", - так Настя Каменських підписала нові фото.


Користувачам мережі прийшлися до душі нові фото Насті Каменських, тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів.

"Неймовірна жінка 😍", "Скільки чуттєвості і ніжності, в цій прекрасній жінці ❤️", "Дуже красива", Божечки крихітка😍😍😍 ", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Настя Каменських навчила українок правильно крутити дупою і "прогинатися", досвід оцінили: "Точно знаю, 49 років". Настя поділилася секретом своєї привабливості

Як повідомляв Знай Потап "набрався" комплексів поруч з успішною Настею Каменських і тепер намагається "молодитися": "як підліток"

Також портал Знай писав, що у перерві між концертами Настя Каменських згадала про любов до Потапа: "Так фальшиво..."