Леся Нікітюк показала, яким чином вона відпочиває в спортзалі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська телеведуча є однією з найбільш популярних знаменитостей в нашій країні. Соціальні мережі Нікітюк ломляться від передплатників: тільки один Instagram регулярно переглядають 3,7 мільйона осіб. Фолловери намагаються регулярно коментувати кожен її пост.

28 вересня дівчина опублікувала відео в сторіз соціальної мережі, на якому показала як проводить вільний час. На відео можна побачити, що дівчина підтягується в спортзалі для під наглядом тренера.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Для полегшення підтягувань дівчина використовує еспандер, на який впираються її ноги. Натягнута гумка допомагає робити непросту фізичну вправу, проте, можна побачити, що Леся Нікітюк підтягується досить бадьоро і швидко.

Дівчина одягнена в обтягуючі спортивні штани, а також легку білу майку з написом Sport.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також " Знай.ІА " писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину