У Харкові 42-річний чоловік вирішив погратися зі смертю і влаштував собі «російську рулетку». Рятувати його життя після необдуманого вчинку довелося медичній бригаді харківського центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Як розповіли медики, близько першої години дня 18 вересня їм надійшов виклик на випадок вогнепального поранення. З’ясувалося, що потерпілий, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, вирішив погратися у «російську рулетку», скориставшись для цього пневматичним пістолетом. Причини такого рішення наразі невідомі.

Пістолет, фото: usionline.com
Пістолет, фото: usionline.com

Нажаль, «гра» виявилася програшною – харків’янин отримав вогнепальне поранення правої скроні.

Бригаді ЕМД, яка прибула на виклик, довелося проводити огляд постраждалого на місці події та надавати йому екстрену медичну допомогу.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Не втрачаючи часу, постраждалого госпіталізували у нейрохірургічне відділення місцевої лікарні.

Хірурги, фото gettyimages
Хірурги, фото gettyimages

Медики нагадують всім, що вогнестрільна та пневматична зброя - не іграшка, і її використання пов’язане із ризиками для життя та здоров’я.

Нагадаємо, у Львові рятували молодого хлопця з продірявленим цвяхом легким: підстрелив сам себе

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві "голий" покупець відстрілювався від охоронця магазину

Знай.ua писав, контрактник ЗСУ зніс собі голову однією кулею, поки інші знімали на відео: "Стріляти"