Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменез-Браво звернувся до українок з відвертим постом – він розповів, чим його здивували наші жінки. Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Трохи пікантна тема для мого блогу, але так як тут багато жінок, я б хотів поспілкуватися з вами про це. Так, я теж вважаю і знаю, що в Україні найкрасивіші дівчата. У відносинах я-джентльмен, люблю доглядати, люблю домагатися, дізнаватися, будувати ланцюжки. Але українські жінки не давали себе завойовувати, вони ніби бачать чоловіків наскрізь і відразу знають — варто чи не варто зав'язувати якісь стосунків. Або Ви отримуєте різку відмову, або вони розташовані до спілкування з вами», - зазначає Ектор.

Він додав, що українки відомі, як самі люблячі мами і дружини. Тому для нього саме наші співвітчизниці-одні з найближчих до ідеалу для сімейних відносин.

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

"Раніше, для мене була колумбійська жінка - гарячий, пристрасть, ревнощі, розборки, і канадська жінка — це про робота, про кар'єра, але сім'я на другому місці, але українки змушують себе поважати з першого спілкування. Вони і красиві, і доглядають за собою, і працюють, і піклуються про чоловіка, і діти завжди в пріоритеті — це супержінка», - вважає кулінар.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Ектор також визнав, що за українками «полюють по всьому світу, щоб взяти їх у дружини. Вони дійсно унікальні, багатозадачні, Багатопрофільні та багатопріоритетні».

При цьому українські жінки вміють зберігати баланс у житті-володіють теплотою, душевністю і мудрістю, який не вистачає закордонним жінкам.

"Я дуже поважати їх жіночий силу і те, як вони справляються з цим світом. І мене, як чоловіка, як джентльмена, завжди дуже хотілося взяти під захист таку жінку. Всі чоловіки, які приїжджають в Україну, відразу вражаються норовистості і вольовому духу українських жінок», - підкреслив Ектор.

При цьому він мріє про сім'ю саме з українкою.

«Але найбільше мене здивувала думка, що я хотів би створити сім'ю з українкою. Вони ті, хто створені для цього — затишок, сімейне вогнище і довіру. Ті, хто створюють сім'ю", - зізнається кулінар.

У коментарях його дякують за пост і кличуть під вінець.

"Дуже приємно читати такі теплі відгуки про українок", "Прям гордість взяла за нас, дівчата", "Удачі вам в пошуку і створенні сім'ї«, "І посипалися пропозиції з серії "Візьміть мене заміж»", - пишуть українки.

Нагадавши, Ектор Хіменез-Браво з "МастерШеф" зібрався влаштувати особливе свято: "побачимо закоханого до нестями?". Ектор Хіменез-Браво захотів свята

Як повідомляв портал " Знай.ua", Ектор Хіменез-Браво з "МастерШеф"похвалився, що став українцем:"тепер в армію загребуть". Ектор Хіменез-Браво поділився своєю радістю

Також " Знай.ua " писав, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменез-Браво переховувався від поліції через роботу: "Міг потрапити за грати" / Ектор Хіменез-Браво розповів черговий епізод зі свого життя