Жан Беленюк, народний депутат України від Партії «Слуга народу» та олімпійський чемпіон у греко-римській боротьбі, поділився радістю у своїй родині. Про це він написав на особистій сторінці в соцмережі Instagram.

"Любов, яка була куплена за гроші, і за яку хочеться лише доплатити. Сьогодні @casper_beleniuk 12 років, приймаємо вітання!» , - зізнався він, публікуючи знімок з улюбленим чотирилапим другом-псом на прізвисько Каспер.

При цьому господар відзначив пса як людину і офіційно підписав його як Каспера Беленюка.

Тварина не тільки супроводжує чемпіона у всіх його тренуваннях і важливих заходах, але навіть має власний тренерський костюм і свисток, як видно на одному зі знімків.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Який же він крутий", "Не думав, що буду вітати собаку в Інтернеті. Поздоровляю!", "Згодна з Вами. Поздоровляю! І бажаю ще багато років радіти цьому щастю", "З Днем Народження!", "Вітаю з іменинником! Таку любов, не гріх і купити", - впевнені шанувальники українського борця.

Раніше ми писали про те, що на українську олімпійську чемпіонку Магучих вилилася хвиля критики через фото з путінською спортсменкою: "Обіймашки з окупантом"

Нагадаємо, що український переможець Олімпіади - 2020 в Токіо Жан Беленюк розповів про серйозну травму, яку отримав за три тижні: виступав з знеболюючими

Як повідомляв Знай.uа, Олімпійські ігри - 2020 в Токіо: на якому місці Україна, хто понесе прапор, і хто став лідером в медальному заліку