Вже через кілька днів настане 1 вересня. Найстрашніший день для батьків, школярів, а також співробітників навчальних закладів. Чи готові вони цього року до дезінфекції.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету від ТСН, який вже вийшов в ефір. Там розповіли про головні речі, які потрібно знати про початок навчального процесу.

Почнемо з того, що шкільні лінійки не обов'язкові, проводити їх чи ні - керівництво закладу може вирішувати самостійно. У Міністерстві охорони здоров'я навіть розробили ряд рекомендацій, як може пройти перше вересня.

Вже вдруге діти зустрічають свято з карантинними обмеженнями, і надалі практично в кожній школі з'явилася "Антиковідна кімната". У ній зберігаються всі речі, які необхідні для запобігання поширенню вірусу. Від масок для антисептиків. Всі ці речі потрібні для дезінфекції школи, щоб убезпечити дітей.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Школа, фото: Facebook
Школа, фото: Facebook

Навіть у школах у селі запаслися спеціальними засобами, але, через малу територію, зберігається все це в медичному кабінеті, подалі від дітей.

Міністр освіти і науки каже: "Цього року виділено 500 мільйонів гривень саме на засоби дезінфекції - це від уряду. І, 259 мільйонів гривень виділила Верховна Рада".

Навчання у школі, кадр з відео
Навчання у школі, кадр з відео

Для того, щоб не збирати величезну кількість дітей разом, в селі в Миколаївській області вирішили повернути минуле, і принесли радіорубку, з якої звучать всі важливі повідомлення.

Також, ще минулого року дозволили проводити уроки на вулиці, і як виявилося, це дуже ефективно.

Нагадаємо, на один одяг-більше 2 000 гривень: скільки коштує підготувати дитину до школи в 2021 році. Українці порахували, у скільки" влетить " зібрати дитину в школу

Як повідомляв Знай.ua, "Можна самостійно": глава Міносвіти Шкарлет розповів, як вчителю отримати надбавку до зарплати.

Знай.ua писав, 1 вересня скасовується: для українських школярів вирішили продовжити літо.