Народний артист України і колишній ректор Київського університету культури і мистецтв Михайло Поплавський любить радувати шанувальників публікаціями на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за його життям стежать понад 2,8 мільйонів чоловік.

Як відомо, Михайло часто знімається в різних колабораціях з юними блогерами і артистами, і любить спілкуватися з нинішнім поколінням. У просторах Інтернету активно обговорюють яскраві відео і фото з молодими студентками, які позують в різних образах, іноді навіть занадто відвертих.

Поплавський і студентки, фото з Instagram

Цього разу Михайло не змінив традиції і розмістив чергове відео зі студентою, танцюючою поруч з артистом у відвертому чорному топі і спідницею міні.

"Нарешті п'ятниця-розпусниця 🤩 підкорюємо тренди і двіжуємо в TikTok 🔥 😎 Друзі, які плани на вихідні?",- написав Михайло.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Користувачі соцмережі зазначили позитивний настрій артиста і засипали його компліментами.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Михайло Поплавський видав студентам найголовнішу мудрість: ні слова про заліки

Нагадаємо, що еестаріючий Михайло Поплавський показав свій "живчик" на всю країну: "Закохуйтеся!"

Як повідомляв Знай.uа, Михайло Поплавський в приприжку втік від втомленого сонечка, розігрів вдався: "Село на хайпі..."

Також портал Знай.uа писав, що Михайло Поплавський розігрівся зі студентками, як молодий: не кожен так зможе в 71