З Харкова прийшли доволі сумні новини, а точніше крик про допомогу, який видають жителі 335-й району міста. Тут на вулиці Целіноградській, 54 комунальники вирішили влаштувати місцевим неймовірне видовище - розрито "котлован" розміром приблизно 5 на 10 метрів перед гаражами. Найдивніше, що яму майже повністю затопило стічною водою.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Х.Х".

Яма в Харкові, фото: Telegram
Яма в Харкові, фото: Telegram

"На Цілиноградській 54 Міньйони Топчика розрили нах*й дорогу, незрозуміло нах*я, але в 20 метрах прорвало і вода х*ярит через асфальт. Сподіваюся на силу ХХ, поки ніхто туди вночі не на*бнувся і не потонув.", - пишуть автори публікації.

Автори публікації додали фотографію з місця, на якому наші читачі можуть побачити ту саму ситуацію, де затоплена водою яма тільки на половину огороджена попереджувальними спорудами.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що Пісочинський міст на трасі Харків-Київ, відкрили. Ще в 2019 році через перевантажену фуру частина цього шляхопроводу просто провалилася, дивом обійшлося без постраждалих. Частковий ремонт був неефективним, тому дорожники вирішили капітально перебудувати конструкцію.

Раніше повідомляли, українці поскаржилися на дивні скачки цін в популярному супермаркеті: "Збільшуються по дорозі від прилавка".

Як повідомляв Знай.uа, харків'яни в "Сільпо" дізналися, що таке неблагородна цвіль: доведеться забути про шаурму.

Знай.uа писав, українці при влаштуванні на роботу пообіцяли 1500 грн за 5 днів, але вигнали без копійки: "На чужому горбу щастя будують".