Президент України Володимир Зеленський привітав співвітчизників із Днем державного прапора. Відповідне звернення з’явилося на його сторінці в Instagram.

«Нас об’єднує спільна дія і спільна мета. Ми разом підіймаємо прапор. І маємо підіймати Україну. Тільки разом. І тільки вгору. З Днем символу нашої великої сім’ї! З Днем Державного прапора України!», - написав він.

Також Зеленський нагадав, що сьогодні стартувала «Кримська платформа».

«Сьогодні – перший саміт Кримської платформи. Ми виносимо питання Криму на світовий рівень, щоб повернути АРК додому – в Україну. До Дня Незалежності України залишається один день», - додав президент.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

До привітань також долучився український музикант, композитор та продюсер Олександр Пономарьов.

«Вітаю всіх із Днем Державного Прапора України! Слава Україні!», - привітав Пономарьов співвітчизників із державним святом. У коментарях йому відповіли взаємністю.

Крім Пономарьова, зі святом українців привітав також відомий спортсмен, народний депутат від партії «Слуга народу» Жан Беленюк.

«З Днем Державного Прапора України», - написав він на своїй сторінці в соцмережі, опублікувавши знімок з прапором.

Напомним, на параде ко Дню Независимости проедут танки с малярным скотчем: "Они хоть не из фанеры?"

Как сообщал "Знай.uа" три дня в объезд: Киев перекроют для репетиций ко Дню Независимости Украины

Знай.uа писал, Киев готовят ко Дню Независимости: на днях перекроют десятки улиц, а по Днепру будут "гонять" военные катера