Під Мелітополем сталася ДТП, в результаті якої загинуло 5 осіб, серед них троє дітей.
Про це повідомляє портал "061".
Так, стало відомо, що в п'ятницю, 20 серпня на трасі М-18 в Мелітопольському районі сталася аварія. Водій "Opel Astra" виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем "Mercedes-190". Останнє авто вилетіло в кювет, перевернулося і загорілося. В результаті аварії загинуло 5 осіб.

ДТП, фото Національної поліції
ДТП, фото Національної поліції

Правоохоронці розповіли, що за кермом автомобіля "Mercedes-190" був чоловік 1974 року народження, в салоні також перебувала його внучка. На пасажирському сидінні була жінка 1987 року народження, а на задньому сидінні - двоє її дочок. Старшій дівчинці - 14 років, ще двом - по 9. Відомо, що вони їхали на море з Харківської області.

Також відомо, що водій і пасажирка "Opel Astra" отримали травми і були госпіталізовані в лікарню.

ДТП, фото Національної поліції
ДТП, фото Національної поліції

За даним фактом відкрито кримінальну справу ч.3 ст. 286 КК України. Наразі правоохоронці встановлюють всі деталі та причини події.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше повідомляли, під Житомиром стадо корів зупинило машину порушника. Тварини виконали роботу поліцейських і зупинили погоню.

Як повідомляв Знай.ua, у Дніпрі з маршрутки полилася кипляча Річка, пасажири вибігають з криками: і це за 14 грн.

Знай.ua писав, постраждало 8 підлітків: у Франківську різкий запах газу підняв переляканих жителів.