19 серпня 2021 року стало відомо, що новим головою Харківської обласної ради став депутат від партії "Слуга народу".

Йдеться про Тетяну Єгорову-Луценка, яка протягом декількох років з 2017 по 2019 рр.була керівником Головного територіального управління юстиції в Харківській області.

Після цього вона виступала на посаді співробітниці науково-дослідного інституту правового забезпечення інноваційного розвитку Академії правових наук України.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Жінка змінила на посаді Артура Товмасяна, якому НАБУ вручило підозру у хабарництві. Чоловік теж входить до складу "Слуги народу". За даними Національного антикорупційного бюро України, чиновник вимагав і згодом отримав хабар у розмірі 1,05 млн гривень.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

НАБУ та їх підозра Товмасяну, фото: Telegram
НАБУ та їх підозра Товмасяну, фото: Telegram

Робив він це у змові зі своїм заступником за те, щоб залишити на посаді керівника комунального підприємства з області.

"Знаю особисто її, була моєю начальницею, навіть не знаю наскільки це вдалий варіант", "Зачистка неугодних заходів на "шісток" від "Слуг народу", "Якби Терехова звільнили, було б більше користі", - пишуть користувачі в Інтернеті.

Єгорова-Луценко, фото: Telegram
Єгорова-Луценко, фото: Telegram

Нагадаємо, у Чернівцях вирішили долю скандального Мунтяна, вимагав тисячі доларів: "вище" будуть розбиратися

Як повідомляв "Знай.ua", українці хочуть скасувати строкову службу, призовники незадоволені: "Порушення прав людини"

Знай.ua писав, харківська подружка Неллі Штепи виграла Європейський суд: заплатять українці. Понад 19 тисяч євро компенсації Україна повинна заплатити 72-річній екснардепці від Компартії Аллі Олександрівській.