17 серпня 2021 року, легендарному українському співакові, фронтмену гурту "Скрябін" Андрію Кузьменку могло б виповнитися 53 роки.

Чоловік народився в 1968 році, в місті Самбір Львівської області, в сім'ї інженера і вчительки музики. Помер Андрій Кузьменко шість років тому, 2 лютого 2015 року, в трагічному ДТП в районі Кривого Рогу Дніпропетровської області.

Скрін, Facebook "Скрябін"
Скрін, Facebook "Скрябін"

В Інтернеті з'явилися відео і фотографії з міні-концерту, який пройшов біля Харківської філармонії, в пам'ять про Скрябіна. Українці виконують його хіти навпроти муралу, презентованого в травні 2018 року, на торці будинку по вулиці Римарській, 23а.

"Кузьма часто приїжджав до Харкова, вони дуже з ним дружили і саме з оркестром Харківської філармонії був його перший виступ. Тому попросили перенести портрет ближче до центру, щоб всі харків'яни змогли його бачити", - розповідають творці шикарного малюнка музиканта.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Якби цінували вчасно... Країна була б іншою! Світла пам'ять!", "Люди люблять його пісні, сьогодні було багато людей, і люди підспівували", "Мені теж подобається його творчість, і як людина він мені теж подобається. Земля йому пухом", - пишуть користувачі в коментарях. Але є й ті, хто вважає, що особистість Кузьми переоцінена.

Нагадаємо, Наталія Могилевська зізналася в сильних почуттях до покійного Андрія Кузьменка: "Не перестану плакати"

Як повідомляв "Знай.ua", колишня Дзідзьо Slavia розповіла маловідомий випадок з покійним Андрієм Кузьменком: "На вагу золота"

Знай.ua писав, Ірина Білик нагадала, яким був Кузьма Скрябін на честь його 53-річчя: "Гуляли б сьогодні"