Мешканка американського штату Флорида Шамайя Лінн стала жертвою власної дитини. Про це телеканал NBC News.

Як зазначається, трагічний інцидент стався під час відеоконференції в Zoom. Жінка сиділа перед екраном, коли їй вистрілили у спину.

Один з учасників відеоконференції, розповів, що за секунду до трагедії він помітив за спиною жінки малюка, а потім почув постріл.

На місце події прибули медики і правоохоронці, які виявили тіло жінки з вогнепальним пораненням голови. Врятувати її життя лікарям не вдалося.

Скрін, відео поліції
Скрін, відео поліції

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скрін, відео поліції
Скрін, відео поліції

Сілдчим вдалося з’ясувати, що вогнепальне поранення в голову жінці завдав її малюк. Дитина знайшла заряджений пістолет, який у помешканні покинули дорослі.

У 21-річної загиблої було двоє маленьких дітей. Саме батько малюків покинув зброю у доступному для малюків місці, що й стало причиною трагедії.

Інша дитина дивом не постраждала. Поки що поліція нікому не оголошувала підозру у вбивстві.

Скрін, відео поліції
Скрін, відео поліції

Скрін, відео поліції
Скрін, відео поліції

Як повідомляв Знай.uа, 20-річний українець застрелився у власному дворі після повернення з армії: Подія трапилася в селі Свердликове Кіровоградської області. Перед смертю хлопець написав у соціальних мережах, що його товариш по службі на ім'я Іван вимагає у нього гроші.

Знай.uа писав, 9-класниця повісилася через цькування вчителів та однокласників: "Свиня неосвічена"