Ремонт Московського проспекту один з наймасштабніших у Харкові. Реконструкцію розпочали ще минулого року, але терміни здачі регулярно відкладали. Подробиці дізнавалися журналісти «Джедаі» на каналі 2+2.

Переглянути сюжет можна за посиланням.

У Харкові ділянку дороги біля Майдану Героїв Небесної сотні ремонтували ще восени минулого року, взимку відкрили рух для транспорту, а весною його знову заборонили. Термін здачі переносили кілька разів. І лише наприкінці літа шляховики нарешті завершили ремонт.

Фото: "Джедаї"
Фото: "Джедаї"

Місцями Московський проспект розширили — додали по одній смузі з обох боків. Щоправда, за сотню метрів звідси залишили лише дві смуги, через що на ділянці постійно виникають затори. Нині рух трамваїв не відновлено.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото: "Джедаї"
Фото: "Джедаї"

На проспект цьогоріч витратили близько 50 мільйонів гривень, кажуть у мерії. Заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури Євген Водовозов зауважує, що залишилося виконати фінішне покриття асфальтобетону. Але ці роботи розпочнуться пізніше, коли на вулиці буде не так спекотно.

Фото: "Джедаї"
Фото: "Джедаї"

У наступному році місто планує розпочати реконструкцію 18-кілометрового проспекту, тож окремі ділянки відремонтованого шляху будуть перекривати.

Нагадаємо, раніше економія до 30%: водіям спростять розмитнення "євроблях", але пощастить не всім

Як повідомляє портал "Знай" копи розповіли водіям, як пропускати "швидку допомогу": обертаємося і реагуємо

Також "Знай" писав, що нові штрафи на дорогах: українцям показали головних героїв "п'яного" водіння, запам'ятайте ці обличчя