Українська журналістка, громадський діяч і ведуча програми "Рандеву" на 5 каналі і YouTube-проектів "Вечір з Яніною Соколовою" і "Соромно!" Яніна Соколова часто розміщує пости, що зачіпають важливі суспільні теми для обговорення в соцмережі Instagram.

Як відомо, наприкінці травня 2019 року Яніна зізналася про те, як боролася з жахливим діагнозом і як хвороба змінила її життя. Після перемоги над раком, проходження тривалого курсу променевої та хіміотерапії, журналістка створила проект "Я, Ніна" з метою допомогти людям, що страждають від онкозахворювань, змінити ставлення соціуму до онкохворих, полегшити їх життя і навчити бути щасливими.

Проект Яніни Соколової

Яніна написала пробираючий до мурашок пост, присвячений своїй доньці, яку вона завжди хотіла мати, але через страшну хворобу вже ніколи не зможе. Журналістка написала список того, що вона встигла зрозуміти за 37 років свого життя і особисто перевірити на своєму досвіді. Яніна зізналася, що дуже хотіла б відправити цей текст доньці і попросити зберегти його на видному місці, щоб вона ніколи не забувала про те, що людина є творцем свого життя і тільки він може вирішувати, ким йому бути.

"І... Дзвони мені. Щоб не сталося, я за тебе. Бо ти - це продовження мене. Я завжди буду поруч. Навіть, коли мене нема.Твоя мама", - додала Яніна.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Яніна Соколова "заобнімала" Євгена Клопотенка на кухні: "Це вогонь!"

Також портал Знай.uа писав, що журналістка Яніна Соколова роздяглася перед камерою з думками про Крим