Нова дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, Христина, опублікувала нові знімки з коханим на особистій сторінці в соцмережі Instagram.

"Ми під розстрілом сторонніх! Подавай патрони, я поруч!» ,- підписала вона серію чорно-білих знімків, на якому разом з Остапчуком сидить в автомобілі.

"Я прикрию, не бійся", - зворушливо додав у коментарях сам Остапчук.

Фанати парочки не приховують своїх симпатій і засипають їх компліментами.

"Любимки«,» які красиві«," як добре сказано! І додати нічого. А скільки сенсу в тих словах, я прям відчула себе на вашому місці, відчула це ваше "під розстрілом сторонніх". Христина, ви прекрасні», - захоплюються шанувальники красуні і її відомого чоловіка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Все у вас буде добре!!!", "Або я твоя маленька дівчинка в шикарному авто«,» обожнюю вас, ви супер-пара«," ви дуже красива і гармонійна пара... чекаємо вже поповнення Остапчуків", - додають ті, кому до душі історія кохання ведучого і його другої дружини.

"Ех Вова! Вова!",- не розуміють життєвого вибору Володимира деякі його фанати.

Нагадаємо, раніше Колишня дружина Вови Остапчука розповіла про погрози з боку ведучого: "я була жертвою"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Володимир Остапчук перевірив українські дороги і терміново звернувся до Зеленського: "ми на іншій планеті?"

Також «Знай.иа " писав, що Дружина Вови Остапчука зізналася в коханні, і це не чоловік: "Шалена імператриця"