Вулиця Миколи Бажана — одна з головних транспортних артерій для мешканців цілого мікрорайону. Дорога досить широка, але шість метрів покриття, де проходять трамвайні колії, водії майже не використовують — бояться за свої автівки. Усі подробиці дізнавалися журналісти програми «Джедаі» на каналі 2+2.

Переглянути сюжет можна за посиланням.

Керманичі змушені їхати по узбіччю, де трохи збереглося покриття. Але це вдається не завжди, частіше доводиться долати глибокі ями.

Фото: "Джедаї"
Фото: "Джедаї"

Місцеві не пам’ятають, коли тут проводили ремонт дороги.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«Коли тут побудували будинки, завод зробив нову дорогу. Потім, коли був ремонт трамвайних шляхів, дорогу переколупали і вона в такому стані близько 25-ти років», — каже пан Валерій, який живе неподалік.

Фото: "Джедаї"
Фото: "Джедаї"

Досвідчені водії витрачають не малі кошти в місцевих СТО через щоденні стрибки по коліях та ямах.

«Страждає ходова, якщо ями великі і залиті водою. Можна вдаритися колесом таким чином, що навіть на диску залишається вм’ятина», — каже водійка Анна, якій доводиться часто їздити цим шляхом.

Фото: "Джедаї"
Фото: "Джедаї"

Місцеві неодноразово зверталися до міської ради з проханням відремонтувати важливу для них дорогу. Прохання людей і запит програми «Джедаі» залишилися без відповіді.

Нагадаємо, що в світі кардинально зміниться Клімат: що буде з Україною

Як повідомляв Знай.uа, Крим продовжує йти під воду: затоплені будинки, перелякані люди і тотальна зневіра

Також портал Знай.uа писав, що Венеція, Мальдіви та ліси Амазонки постраждали від глобального потепління: топ-10 місць, які скоро зникнуть.