Ольга Сумська відкрила себе для шанувальників з несподіваного боку. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська актриса Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя. Соціальна мережа артистці користується неймовірною популярністю і набрало більше семисот дванадцяти тисяч передплатників.

4 серпня вона опублікувала відеозапис, на якому показав гніздо ластівки. Пташка звила його поруч з дверима під'їзду будинку. Актриса захопилася тим, як мама піклується про своїх пташенят.

"Обожнювати. Це сільська ластівка (у неї червона шийка)", - підписала своє відео вона.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На самому записі актриса великим планом взяла гніздо, показала маленьких пташенят, їх маму. Весь цей час вона захоплено коментувала те, що відбувається.

"Моє сонечко. Матуся прилетіла погодувати. Це така насолода. Це таке диво", - повідомила сама Ольга Сумська.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину