У Харкові з'явиться новий автобусний транспорт, який розподілять по районах міста. Про це повідомив директор КП "Тролейбусне депо №2" Дмитро липовий.

Відомо, що перша партія автобусів прибуде через два тижні. Всього доставлять 11 транспортних засобів, проте досі невідомо, якого кольору вони будуть.

"Сформували необхідну кількість рухомого складу, визначили день, - все, маршрут поїхав. І, таким чином, 150 одиниць вийдуть на вулиці міста. Це відбуватиметься в інтервалі серпень-листопад", - розповів Липовий.

Також, за словами Липового, новий транспорт буде забезпечений клімат-контролем, камерами відеоспостереження, а також місцями для людей з інвалідністю.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ми збираємося, по суті, ввести уніформу, щоб водії були в сорочечках: сорочка святкова, сорочка будняя, щоб весь одяг відповідав їх положенню і статусу. До слова, нові автобуси будуть ходити в тих місцях, звідки зараз виїхати практично неможливо," - сказав Липовий.

Нагадаємо, львівський водій автобусу вирішив боротися зі спекою, їхавши з відкритими дверима.

Тим часом, українці скаржаться на іржаві вагони потягів "Укрзалізниці".

Ще одні пасажири автобусу поскаржилися на гнилий транспорт, що розвалюється на ходу.