В Одесі продукцію одного з хлібозаводів продають без упаковки і пакетів, а продавці змушені купувати целофанові кульки за свій рахунок. Про це у спільноті «Чорний список Одеса» написала обурена місцева мешканка.

"Просто вже неможливо промовчати. Йдеться про хлібозавод №4. Всі ми купуємо хліб. Не буду говорити про якість і про ціну. Йдеться про целофановий пакет, якого немає на торгових точках. Тобто вони є, тільки платні, і знаєте чому???? Тому що дівчатка-продавці самі їх купують за свої гроші. Вони кажуть, що їм соромно з нас, покупців, брати гроші за пакет. Отримують маленьку зарплату ... я завжди залишаю якусь дрібницю, може ще багато людей так роблять. Але це не означає, що компанія не повинна піклуватися про те, як хліб доставляється до нас на стіл", - сердиться покупниця.

Вона також звернулася до керівництва підприємства.

"З такою репутацією далеко не заїдеш. Як би Ви там не називалися або сто разів не перейменовувалися, все одно ви жл*б. Перший раз-тому що жебрацькі зарплати, другий раз – соромно не дати людям те обслуговування, яке заслужили...», - додає вона.

Скрін, Facebook Чорний список Одеса
Скрін, Facebook Чорний список Одеса

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я щось не зрозуміла, в чому суть скарги? Маленькі зарплати або пакети платні, або безкоштовні???Ну продавщиць ніхто не змушує купувати пакети... " » - дивуються одесити.

"Гуляючи рано вранці з собакою, бачу, як вивантаження хліба відбувається в дрібних магазинах. А тепер дружно фантазію включаємо... Водій, продавці, Охорона, хіба що не вистачає прибиральниці і всі ці люди торкаючись до хлібця залишають сліди рук після ночі в магазині... В одному АТБ в центрі бачу біля їх пекарні прусаки вальяжно ходять. Суцільний текст нецензурної лайки. На зауваження відповідь, це вам здалося,це ми усунемо і бла,бла, бла...» ,- розповідають городяни в коментарях до скарги.

"Давайте нарешті ви перестанете купувати це...те що вони випускають це не хліб...і вже давно!!! А дівчатка, якщо працюють за копійки, значить їм це підходить, можна знайти роботу продавцем в будь-якому супермаркеті з більш - менш нормальними умовами праці і зарплатою, якщо вони там сидять в їх будках, значить їх це влаштовує», - вважають деякі.

Як повідомляв Знай.uа, в Україні подорожчає Комуналка, продукти, бензин і проїзд: все через інфляцію

Також портал Знай.uа писав, що українських водіїв змусять платити за "асфальт": скільки втратимо на дорогах