Зовсім недавно в Харкові з'явився місцевий "Карлсон", який влаштував бійку з представниками правоохоронних органів прямо на даху.

Як видно на відео, опублікованих в iнтернеті, напівголий агресивний чоловік заліз на дах, озброївшись двома монтуваннями. Коли на місце за викликом прибули медпредставники, вони покликали на допомогу поліцейських, на яких п'яний українець і кидався, адже вони намагалися його втихомирити.

П'яний неадекват у Харкові, скріншот: Telegram
П'яний неадекват у Харкові, скріншот: Telegram

У підсумку правоохоронці скористалися проти зловмисника газовим балончиком, але він лише розлютив харків'янина в неадекватному стані. Він згодом скинув одного поліцейського з даху. За попередніми даними, патрульний розбив голову.

На місце події прибули цілих шість екіпажів. А агресивний чоловік міг бути під дією нападу білої гарячки. Його "упакували" в місцевий заклад психіатрії, звідки його, за словами сусідів, нещодавно і випустили.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

П'яний неадекват у Харкові, скріншот: Telegram
П'яний неадекват у Харкові, скріншот: Telegram

На відео видно, як чоловік розмахує монтуваннями, потрапляє по одному з поліцейських. Далі двоє з тих, що залишилися на даху патрульних намагаються схопити зломишленніка, але той починає бігти і зупиняється на ділянці сусіда. Також чутно, як копи кричать, щоб він зафіксував руки за головою.

"Закони занадто толерантні для такого біосуміші в нашій країні. Нещодавно було відео, як чувака з ножем копи намагалися палицею підібраною поруч зупинити. Такого наркету тайзером приб'єш, або ж, не дай Бог, застрелиш - потім ще й сам присядеш. Та ж сама фігня з самозахистом. Поки в тобі кілька наркоманів не зроблять 15 дірок ножем-навіть не думай діставати ніж у відповідь, або стріляти в них, тому що пришиють перевищення заходів самозахисту", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, львів'янин викликав копів через відмову дружини виконувати подружній обов'язок: "Направте дві високі Поліни"

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві скажений автомобіль зніс паркан і вискочив на зустрічну смугу: закінчилося бійкою

Знай.ua писав, Віктора Ющенка спіймали за нетверезим водінням у Львові: кадри затримання