Шестирічну Мирославу Третяк, яку розшукували в Старому Салтові в Харкові, знайшли мертвою. Про це повідомляють у поліції області.

Тіло крихітки, яка зникла 28 липня після того, як пішла гуляти зі старшими дітьми, виявили в покинутому будинку. На ньому були сліди насильницької смерті.

Пізніше поліція затримала підозрюваного у вбивстві дівчинки - 13-ти річного хлопця Богдана Ф., який жив по сусідству з убитою. Саме він покликав Мирославу на прогулянку.

Мирослава Третяк, фото: соцмережі
Мирослава Третяк, фото: соцмережі

Шокована мати дівчинки зазначає, що хлопець знав її дочку з народження, і вони часто проводили час разом, оскільки жили в одному будинку.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Будинок, в якому жили діти. Фото: ГУ НП
Будинок, в якому жили діти. Фото: ГУ НП

У вечір зникнення хлопчик навіть брав участь у пошуках Мирослави, намагаючись відвести від себе підозру.

Підозрюваний Богдан Ф. Фото: ГУ НП
Підозрюваний Богдан Ф. Фото: ГУ НП

Хлопець зізнався у скоєному після затримання – сказав, що вони разом вирушили в сад набрати фруктів, і там все сталося.

Місце, де знайшли тіло. Фото: ГУ НП
Місце, де знайшли тіло. Фото: ГУ НП

У поліції зазначають, що підліток раніше вже потрапляв в їх поле зору – він мучив і жорстоко вбивав цуценят. Тепер за вбивство маленької сусідки йому загрожує 10-15 років в'язниці.

Оскільки хлопець неповнолітній, його мають намір помістити в приймач-розподільник для дітей ГУНП в Харківській області.

Нагадаємо, що на Рівненщині 19-річна мати побила новонароджену дитину, а потім закрила її в кімнаті гуртожитку і безслідно зникла.

Як повідомляв портал Знай.ua , під Дніпром 2-річного хлопчика знайшли біля річки. Він зник у селі Звонецьке Солонянського району.

Також портал Знай.ua писав, що в одній зі шкіл Києва стався жахливий інцидент-дівчинка зробила крок з вікна третього поверху.