Жителі Харкова показали, які коктейлі продають в одному з популярних закладів міста. Як доводиться заробляти на коктейлях.

Про це стало відомо завдяки Telegram- каналу "Харків 1654". Туди автори прикріпили ролик і фотографію самого напою, який їх вразив особливим чином.

Справа в тому, що жінки на ролику замовили в Панорамі коктейль Піна колада, і його вартість була 160 гривень. Коли його принесли, клієнтки були вкрай здивовані, так як там в стандартному склянці лежав величезний шматок льоду. Він займав практично всю площу ємності.

Пост про заклад, фото: скріншот
Пост про заклад, фото: скріншот

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Коли вони дістали його зі склянки, там залишилося менше половини напою.

"А що там пити залишилося? А пити там нічого! Ну це, щоб ти п'яною не була. Ти хотіла льоду побільше холодненького. Капець " - кажуть жінки на опублікованому ролику.

Користувачі в коментарях вирішили висловити з цього приводу, що вони думають.

"Як то кажуть-справа випадку ))";

"Лід в дефіциті";

"Ну і ціни";

"90грн вода, во це разводняк.За 90 можна напитися в мотлох віттелем";

"Ще й сервіс 10%)".

Скріншот коментарів, фото: Telegram
Скріншот коментарів, фото: Telegram

За все їм довелося заплатити понад 1200 гривень. На опублікованому фото чека, крім коктейлю з величезним шматком льоду, можна помітити, що одна пляшка води в цьому закладі коштує 45 гривень, і за дві панночкам довелося заплатити 90.

Чек в кафе, фото: Telegram
Чек в кафе, фото: Telegram

Так як чек вийшов більш, ніж на тисячу гривень, за обслуговування їм довелося заплатити зверху ще 114 гривень - за обслуговування офіціанту.

Нагадаємо, раніше сезон черешні відкритий: де ягоду можна купити найдешевше - від 59 до 500 грн.

Як повідомляє портал Знай.uа рахунки за комуналку зросли на 35%, подорожчали гречка, м'ясо, картопля, буряк та інші продукти.

Також Знай.ua писав, що картопля, кабачки та огірки: які овочі на українському ринку коштують дорожче, ніж у Польщі.