Популярна українська телеведуча Катя Осадча саме знаходиться в очікуванні малюка. Найближчим часом у неї, та її коханого чоловіка Юрія Горбунова народиться друга спільна дитина.

Беззмінна ведуча шоу «Світське життя» не розповідає, який у неї термін вагітності, але судячи із розміру живота, очікувати щасливого моментудоведетьс не так довго. Не дивлячись на це, Катерина продовжує вести активне життя – вона бере участь у зйомках, відвідує світські заходи.

Сьогодні – один із такиз днів. Катерина знову записує інтервю, фрагментами яких вкотре поділилась із своєю чисельною аудиторією у Instagram.

А у сторіс ведуча виклала одне із наймиліших фото дня – чоловік ведучої Юрій Горбунов не перстає підтримувати дружину навіть під час зйомок.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Сьогодні він також поряд із нею. На фото закохане подружжя міцно обіймаються.

Нагадаємо, що донедавна, зіркове подружжя приховувало стать дитини. Проте нещодавно, Катерина таки розсекретила, що чекає на хлопчика.

До речі, у подружжя уже є спільна дитина – 4-річний син Іван. Окрім цього, у Осадчої 18-річний син Ілля від першого шлюбу. Цього разу пара зізнавалась, що хочуть народити донечку. Однак, їхні сподівання цього разу не збулися.

Нагадаємо, Юрій Горбунов кардинально змінив зовнішність перед пологами Каті Осадчої, українці не впізнали

Також Знай.uа писав Вагітна Катя Осадча показала найдорожчих чоловіків: "Мої бешкетники"

Як раніше повідомляв Знай.uа Вагітна Катя Осадча влаштувала романтику в горах без Горбунова: "Важко звикнути..."