У Харкові собака сильно покусала людину. Сусіди зазначають, що тварина нападає на людей не вперше.

Так, стало відомо, що на вулиці Героїв Сталінграда, 148в собака сильно покусала двох людей. На щастя, обидві жертви вижили, про це розповіли харківських каналах Telegram.

Собака покусала людей, скріншот з відео
Собака покусала людей, скріншот з відео

Повідомляється, що власником двох стаффордширських тер'єрів є господарі, які часто влаштовують п'янки. Сусіди скаржаться, що поведінка собак часто буває агресивною, вони кидаються на людей, діти бояться виходити в під'їзд без батьків.
У середу господарі запросили до себе в гості двох товаришів - чоловіка і жінку. Тільки гість з'явився в дверях, як одна з собак накинулася на нього. Жінка, яка намагалася відтягнути собаку, також отримала поранення.

Собака покусала людей, скріншот з відео
Собака покусала людей, скріншот з відео

Місцеві жителі розповідають, що вже неодноразово зверталися в поліцію за допомогою, але там можуть тільки виписати штраф власникам у розмірі 340 гривень.

Раніше повідомляли, хочеш їздити-плати за дитину: українець зажадав скасувати закон про заборону на водіння для боржників.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua , "Не знаєш де яма-йди пішки": українським водіям приготували іспити по "вбитих" дорогах.

Знай.ua писав, українці порахували, скільки платять податків і вимагають скасувати ПДВ: зайві + 17% на продуктах і побутових товарах.