Жителі Харківської області поскаржилися на те, що під час відключення електроенергії не можуть додзвонитися оператору Харківобленерго. Про це вони розповіли в співтоваристві «Харків 1654».

«Потрібний вам абонент просив не турбувати його в данній годину. У вас відключили електрику? Вам допоможуть в Харківобленерго! (Ні)", - підписали відео його автори.

Скрін, " Харків 1654"
Скрін, " Харків 1654"

За номером телефону, вказаним як Харківобленерго, громадянам відповідають, що абонент просить не турбувати його зараз.

У коментарях авторам відео пояснюють, що вони зверталися не за адресою.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"А прямий номер диспетчера тільки для служб надзвичайних ситуацій», «Обленерго - зовсім інша контора", "Нормальна ситуація при аварії. Часто так роблять", "А можна поцікавитися джерелом отримання прямого номера диспетчера?", "Не завжди пошуковик видає актуальну інформацію. Заявку можна передати легко і просто через додаток Харенерго (в плеймаркеті і Еппл стор). Так само колл центр Харківобленерго працює цілодобово", "Дзвонити на номер по районах. Є список же», - пояснюють городяни.

Скрін, " Харків 1654"
Скрін, " Харків 1654"

«Для повідомлення інформації про аварійне відключення і не треба турбувати диспетчера, тому що він зайнятий оперативним перемиканнями, координує дії оперативно-виїзних бригад (помилка може коштувати здоров'я або навіть життя). Для спілкування є колл-центр, який приймає, обробляє і надає всю інформацію», - підказують інші.

Нагадаємо, що у центрі українського міста прорвався "гейзер", НП не можуть ліквідувати третій день: "буде каток"