У мережі показали, в якому стані знаходяться ліфти в торговому центрі міста Харків. Панель для виклику ліфта просто відвалилася.

Про це стало відомо завдяки Telegram- каналу "чорний список" Автор повідомлення зняв все на відео, після чого опублікував в мережі.

На самому ролику стає зрозуміло, що це торговий центр Нікольський, що за адресою Пушкінська, 2а, і саме там українець знайшов зламаний ліфт.

Панель для виклику ліфта на поверх ніяк не прикріплена, і її можна легко зняти, відірвавши провід, який звисає. З другим ліфтом історія така ж-ніякої безпеки не передбачено.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Користувачі в коментарях почали писати, що вони думають про цей інцидент:

"Вони переносні нічого ви не розумієте";

"Цей торговий центр потрібно було назвати 33 нещастя. з дня його відкриття то пожежа, то потоп, то зламалося там, ТО відпало тут.... ось що значить "я його зліпила з того, що було" та ще й в такому поспіху за тимчасовими термінами";

"Та на жевачку посадити і норм😁".

Скріншот коментарів, фото: Telegram
Скріншот коментарів, фото: Telegram

Нагадаємо, що раніше, в один з торгових центрів Харкова, молодий хлопець вирішив накласти на себе руки, прямо на очах у відвідувачів.

Чоловіки хотів зістрибнути з висоти, однак, охоронна служба оперативно спрацювала, і зупинила його. Інакше, все могло закінчитися вельми трагічно.

Відповідне відео з'явилося в місцевих Telegram-каналах.

Інцидент у Харкові, фото: скріншот
Інцидент у Харкові, фото: скріншот

Нагадаємо, раніше У Харкові хлопець впав з даху, місцеві жителі шукають причину: "TikTok?"

Як повідомляє портал Знай.uа У Харкові знайшли тіло 13-річної дівчинки: влізла на міст і…

Також Знай.ua писав, що У Харкові компанія екстремалів влізла на дах висотки посеред міста: "Тільки б на авто не впали"