На Харківщині шукають неповнолітню дівчину, яка вийшла з дому і не повернулася.
Про це повідомляє пресслужба поліції.
Так, стало відомо, що в Харківській області в селі Сахновщина зникла 14-річна Віолета Штагер. Відомо, що вчора дівчина близько 11:00 пішла з дому досі не повернулася. Зараз про її місцезнаходження нічого не відомо. Телефон дівчини відключений.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

Особливі прикмети зниклої: зріст 158 сантиметрів, русяве волосся. У зниклої є рубець над бровою. На момент зникнення була одягнена в білу футболку, сині шорти і синє взуття.
Уважно примостіться до фото, якщо ви бачили цю дівчину або знаєте щось про її місцезнаходження, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або ж за номером телефона 0576231363. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я дівчини.

Нагадаємо, що маленький киянин заблукав дорогою до школи - "бабуся помилилася". Правоохоронці встановили, що дитину на автобус до школи вранці проводжала бабуся.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , "Де зараз ваша дитина?": у поліції дали інструкцію з безпеки для батьків. Як показує практика, 95% проблем виходить із самої сім'ї, або ж навчального закладу.

Також "Знай.uа" писав, шукало все відділення поліції, а він спав: зниклого хлопчика знайшли в шафі. В поліцію надійшло повідомлення про те, що в селі Дмитрівка, близько 15:00, трирічний хлопчик вийшов з будинку по вулиці Молодіжній і не повернувся

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще