Телеведучий популярних проектів "Холостяк" і "Холостячка" Григорій Решетник показав багатотисячній аудиторії в соцмережі Instagram зворушливе відео зі своєю дружиною.

Як відомо, зараз Григорій перебуває в Одесі, на сімейному відпочинку зі своєю дружиною Христиною і дітьми. Подружня пара часто ділиться з шанувальниками безліччю фотографій і відео з сонячного українського курорту.

Цього разу телеведучий опублікував зворушливе і ніжне відео за участю Христини. У кадрі закохані стоять на набережній на Ланджероні і позують на камеру, цілуються, обіймаються і кружляють в танці. Обидва щасливо посміхаються і насолоджуються моментом.

"Моя любов🤍 💚", - написав Григорій під постом.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Злата Огнєвіч дала важливу підказку своїм залицяльникам: "Мій секрет простий...". Злата Огнєвіч розповіла, що цінує у відносинах і дала важливу підказку своїм шанувальникам.

Нагадаємо, що "Холостячка" Огнєвіч назвала риску, яка приваблює її в чоловіках. Головна героїня шоу зізналася, що прийшла в телепроект шукати своє справжнє кохання.

Як повідомляв Знай.uа, ведучий "Холостячки" Решетник налякав українців перекошеним обличчям: "Розпусниця". Григорій Решетник показав, як готується до вихідних, а також, поцікавився у фанатів, які у них плани на вечір.

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка " Огнєвіч видала, де любить робити це найбільше: "Кружляє голову". Співачка опублікувала добірку топ-місць.