В Одесі туристів обдурили орендодавці, прикрасивши стан знімного житла. Відпочиваючі отримали підвал замість другого поверху і картину на стіні замість виду на море.

Обурені туристи зняли відеоогляд на "двоповерховий котедж", який їм надали одеські підприємці. Ролик вийшов дуже емоційним, з матами.

"Відпочинок мрії, не інакше", - написали в Telegram-каналі "Україна в шоці".

"Без "лоха" і життя погане 😏", "Цікаво побачити саме оголошення 😂 😂", "У євреїв такий гумор", "Одеський разводняк без розлучення, було б чому дивуватися", - жартівливо прокоментували користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що молодой хлопець випав з 12-го поверху на відомому курорті: поруч з тілом ридає дівчина. Від отриманих травм загинув на місці, медики виявилися безсилі. Очевидці пригоди викликали поліцію і швидку.

Нагадаємо, що уКраїна скупалася в Одеському "болоті" і покликала всіх до себе: повний ліфчик водоростей. Відпочиваючі повідомляють, що вода стала зелено-оливкового кольору, там багато водоростей.

Як повідомляв Знай.uа, Коблево йде під воду: український курорт повторив долю Сочі і окупованого Криму.

Також портал Знай.uа писав, що у Франківську через витік газу евакуювали мешканців багатоповерхівки - "Почули різкий запах"