З міста Харків прийшли доволі тривожні новини. Так, по дорозі на Пушкінському в'їзді серед житлових п'ятиповерхівок від напруги перегоріли дроти, які постачають місцеву населенню електрику. Місцевим жителям вдалося зняти ситуацію на камери мобільних телефонів з різних ракурсів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Х.Х".

"На Пушкінському в'їзді пригоріли і порвалися дроти, хтось залишиться без світла", - коротко описали публікацію автори публікації.

У мережі з'явилося відразу два відео, на яких можна помітити, що розрив дротів стався не за одну секунду. Перед тим, як впасти на проїжджу частину лінія раптово загорілася, пішов густий дим, навколо стрибали іскри. Пізніше, звичайно, дроти повністю перегоріли в одному місці і два кінці просто впали поруч з автомобілями, які припаркували місцеві жителі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За словами авторів публікації, місцеві жителі залишаться без світла. Після перегляду відображених кадрів, можна зробити висновок, що інцидент стався вранці, адже сонце ще не заповнило вулицю, і постраждалих, можливо, немає. Також можна побачити, що окрім операторів цієї "аварії" на вулиці нікого немає, на щастя.

Раніше повідомляли, 500 гривень, м'ясо і здача: у Харкові аферистки обдурили продавця за одну хвилину.

Як повідомляв Знай.uа, невідомі напали на таксиста з молотком за те, що він знімав бійку на відео.

Знай.uа писав, в Одеській маршрутці помітили "голу" пару, яка переплутала транспорт з пляжем.