У Конотопі, в одному з магазинів відомої великої мережі "Еко-маркет" відвідувачі заявили, що працівники не стежать за термінами реалізації своєї продукції та її якістю, що за фактом призводить до виявлення не найприємніших, а іноді навіть небезпечних "сюрпризів" для покупців.

Відвідувач магазину хотів придбати солодощі, але, на його щастя, встиг звернути увагу на термін придатності шоколаду популярної марки.

Шоколад, фото з Telegram-каналу

"Еко-маркет щедрий на знижки на шоколадки, які вже місяць або два прострочені", - пише Telegram-канал "Чорний список".

Користувачі соцмережі іронічно прокоментували дану подію.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Взяти товар, розламати його і віддати Адміну..ділов то)", "36 грн? у Харкові і то менше", "Такі правила бананової республіки України", "Це екопросрочка. в еко маркеті все Еко", "Ну взагалі там написано "краще спожити до" може адмін або хто там списує не зрозумів що це стосується покупців??) ",- написали під публікацією.

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що булочка з металевою начинкою ледь не відправила українця на той світ: щастя, що не проковтнув. Наявність стороннього тіла викликало масу гнівних коментарів і реакцій.

Нагадаємо, що під Києвом українцям продали хліб з "сюрпризом": "за малюнком не видно було".

Як повідомляв Знай.uа, українець показав, як супермаркети обманюють покупців: огірки подорожчали на касі.

Також портал Знай.uа писав, що українець ледь не з'їв бургер з сирим м'ясом: "Спасибі, р*ганул".