Кілька років тому у Леєри знайшли серйозне захворювання — хордому. Це вид раку, про якому в у дівчини в основи черепа утворилася пухлина.
Колись у Лєри був прекрасний голос, але в якийсь момент з ним почалися проблеми. Дівчина звернулася до лікаря і вже там їй поставили діагноз. Після були операції, опромінення. У підсумку Лєра практично позбулася голосу і, що куди більш важливіше — можливості ковтати.

У Лери знайшли - хордому, скріншот з відео
У Лери знайшли - хордому, скріншот з відео

" Почала погіршаться вимова і боліти голова. Пішли до лікаря, він каже: "Гайморит". Робимо ще раз МРТ і маму відводять, кажуть "Як вона жива? Там шансів було нуль". Хордома була величезна, на півголови. У мене локалізація в основі черепа під мозком", - каже вона.

Після цього дівчині призначили лікування і операцію з видалення пухлини. Дівчина розповіла, що під час цього була зачеплена слизова (м'яке небо) і через це у дівчини пропав ковтальний рефлекс.

"Мамі сказали:"Ми все видалили". Ну ми і подумали "Ну все!". Ми приїхали додому, а мені погано. У мене перший раз були галюцинації. Приїхали на МРТ до Києва, щоб зрозуміти є пухлина чи ні. А вона є. І велика. І мені кажуть, що потрібна трепанація. У міни було 20 операцій. І ясна річ, що було багато пригод", — розповіла дівчина.

У Лери знайшли - хордому, скріншот з відео
У Лери знайшли - хордому, скріншот з відео

Тепер їсть Лера через трубку в животі - гастростому. І тільки рідку їжу. При цьому дівчина не може ковтати навіть слину — це може її вбити. Але дівчина намагається не впадати у відчай і навіть розвиває свою справу. Вона створює неймовірні листівки та календарі і збирає гроші на чергову операцію в США. Зараз дівчина перебуває у ремісії.

Нагадаємо, що на Прикарпатті випускний закінчився масовим отруєнням: лікарі роблять все можливе

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал " Знай", Українка народила в авто знайомого просто посеред лісу: вже вп'яте

Також "Знай" писав, що десятки дітей отруїлися на українському курорті, поліція проводить розслідування