З Харкова прийшли доволі "спекотні" новини. З'явилася інформація, що на місцевому залізничному вокзалі нібито зачинено каси одного з терміналів, люди не можуть придбати квитки на електрички приміського напрямку. У залі зібралося багато людей і атмосфера практично, як в лазні.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "ХС/Харків".

Ситуація в харківському вокзалі, фото: Telegram
Ситуація в харківському вокзалі, фото: Telegram

"На ЖД вокзалі закрито каси північного терміналу для електричок Харків-Козача Лопань. І про це ніде не написано. Ти заходиш в термінал, де температура як в сауні, ескалатори не працюють, шукаєш вгору-вниз, там дізнаєшся інформацію і йдеш назад в каси, які на вулиці. Черги не видно ані кінця, ні краю.

Працюють 4 каси з 10. Так що, друзі, виходьте за годину до відправлення. На фото тільки третя частина черги. До слова, потім через півгодини стояння в парильні в черзі, ти проходиш два пункти з турнікетами, які відчинено і ніхто не стежить чи є квиток, чи ні. В електричках не відчиняється половина вікон. І фото з чистотою вікон бонусом.", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Ситуація в харківському вокзалі, фото: Telegram
Ситуація в харківському вокзалі, фото: Telegram

Раніше повідомляли, Укрзалізниця зганьбилася літнім "сервісом" у вагоні: вивалене вікно замість кондиціонера.

Як повідомляв Знай.uа, українці поскаржилися на дірки в стелі і зламані крісла в літаку: "Укрзалізниця в небі".

Знай.uа писав, "Укрзалізниця" огорнула українців потрійною "турботою", ніхто не звалиться з полиці.