Стало відомо про те, що в Харкові поліція затримала злочинне угруповання. Вимагали гроші зі студентів та іноземців.

Про це стало відомо завдяки публікації на сторінці департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України в соціальній мережі Facebook.

Як виявилося, за всім стояв 53-річний житель міста Харків. У спільники він вирішив взяти свого власного сина і двох громадян іншої країни, які тимчасово живуть на території України.

В ході слідства співробітники правоохоронних органів Харківської області з'ясували, що вони вимагали кошти зі студентів, а також громадян іншої країни.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

При цьому, вони застосовували проти них фізичне насильство, позбавляли волі, а також відбирали майно, поки не отримували гроші.

Шахраї, фото: Національна поліція
Шахраї, фото: Національна поліція

"4 липня оперативники і слідчі з силової підтримки бійців спецпідрозділу ДВР і полку поліції особливого призначення затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України організатора і двох його спільників. Щоб змусити потерпілого віддати 30000 грн, зловмисники відібрали його автомобіль, незаконно позбавили волі, зв'язали, побили, а потім відпустили" - сказано в повідомленні.

Шахраї, фото: Національна поліція
Шахраї, фото: Національна поліція

Після проведення необхідних слідчо-оперативних заходів, буде вирішуватися питання про додаткову правову кваліфікацію діям учасників.

Нагадаємо, раніше "Ощадбанк " знайшов спосіб закликати Maneskin в Україну:"Нас*ать вам, якщо людина переїхала". "Ощадбанк" зняв кумедне відео в TikTok

Як повідомляє портал "Знай.ua" Наречена Розенко поділилася кумедним лайфхаком, вбереже жінок від аферистів: "Тикати огірком". Нове відео від Олени-Христини Лебідь виявилося вкрай несподіваним.

Також "Знай.uа" писав, що "Розетка" продала чоловікові б / у товар під виглядом нового: іржава гайка і вода всередині.