У Харкові мешкає 97-річний чоловік, якому вдалося не лише встановити рекорд України, але й потрапити до Книги рекордів Гіннеса.

Про це повідомила керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова на своїй сторінці у Facebook.

Як зазначається, Леонід Станіславський став офіційно визнаним найсильнішим тенісистом на планеті, у віковій категорії 90+, який бере участь у змаганнях.

На те, щоб зареєструвати рекорд, знадобилося понад два роки. Ще у 2017 році Леоніда Станіславського двічі нагороджували титулом національного рекордсмена України як «Найповажнішого віку тенісист» та «Найповажнішого віку людина, яка здійснила спуск на тролеї».

Скрін, Instagram Лана Вєтрова
Скрін, Instagram Лана Вєтрова

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Не зважаючи на поважний вік, чоловік не покидає регулярних тренувань на корті тричі на тиждень, які розпочав ще три десятки років тому.

Реєстрація світового рекорду має відбутися у Харкові 7 липня на центральному корті тенісного клубу «Унікорт».

«Виглядає чудово, на 70 років, ніяк не старші! Здоров'я Леоніду Яковичу на довгі роки і сил на нові рекорди! Браво!!!», «Чекаємо від нього новий рекорд в номінації 100+», - вітають рекордсмена українці в коментарях до запису.

Нагадаємо, в Києві вирішили приготувати найбільшу веганську шаурму з фалафелем, яку тільки бачили в України - майже 30 метрів! Готували "гіганта" на Подолі, до роботи залучили десятки волонтерів.

Як повідомляв "Знай.ua", Клопотенко приготував легку закуску, яка під силу кожній господині: "Будемо смажити сир"

Знай.ua писав, не олів'є і шуба, а галушки, картопляники і шарпанина: Клопотенко склав гастрономічну карту України.