Стало відомо про інцидент на Полтавському телебаченні. Ведучі вийшли в ефір у напівголому відео. Ролики вже стали вірусними, і розлетілися по всьому Інтернету.

На кабельному телеканалі poltavske.tv вирішили використовувати ідею, якій вже десятки років, але, яка щоразу викликає захоплення. В ефір вийшов спортивний чоловік, і при цьому, він продемонстрував свій торс. Зазвичай у світі для подібної акції використовували дівчат, однак, телеканал вирішив поміняти стратегію.

Справа в тому, що зараз керівництво телеканалу знаходиться в пошуках ідеального ведучого прогнозу погоди, і вже двоє з хлопців випробували свої сили, тим самим стали знаменитостями в мережі.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"А прямо зараз дивіться погоду від Олега Кілюшика. Він просто мріє бути ведучим і готовий на все, щоб радувати вас прогнозом погоди з екранів телевізорів» - сказано в повідомленні телеканалу.

До слова, вирішилася також проблема і кріплення мікрофона, нехай, і не зовсім естетично. Його приклеїли скотчем до плеча.

Ролики з хлопцями вже встигли набрати по кілька тисяч переглядів на YouTube каналі.

Користувачі в мережі, до слова, розділилися на два табори. Одним до душі такий підхід, і це вважають оригінальним. Інші ж твердять, що це занадто вульгарно, і люди дивляться прогноз для того, щоб дізнатися потрібну їм інформацію про погодні умови в тому чи іншому регіоні, а не щоб милуватися ведучими.

Нагадаємо, "Прямий ефір тим і прекрасний", - телеведуча Марічка Падалко прокоментувала курйоз з випавшим зубом.

Як повідомляв портал Знай.ua, ведучій зарядили сніжком в обличчя в прямому ефірі

Також Знай.ua писав про топ-10 курйозів у прямому ефірі