Український професійний боксер Денис Берінчик, який виступає у першій напівсередній та легкій вазі має багато прихильників. За його життям в Instagram стежить майже 100 тисяч осіб, тому він активно ділиться з ними новими фото чи цікавими моментами з життя.
Цього разу Денис Берінчик опублікував кілька фото після виснажливого тренування. На фото видно, що після інтенсивних занять боксом на руках спортсмена з'явилися рани.

Денис Берінчик, фото з іnstagram
Денис Берінчик, фото з іnstagram

При цьому Берінчик зазначив, що дуже радий, що обрав саме такий шлях, адже в жодній іншій галузі він би не почувався так добре. Хоча бокс дуже важкий спорт, він тішиться що займається саме ним, адже іншому випадку не було б так цікаво.

"Спасибі 🙏 мама, що я не піаніст, радий що у мене важкий хліб 🍞Не було б так важко 😣 не було б так цікаво 🧐", - так Денис Берінчик підписав оприлюднені світлини.

Раніше повідомляли, український боксер Берінчик показав на чому сидить, щоб перемагати: "нехай весь світ почекає". Так інтернаціональний чемпіон WBO опублікував кілька фотографій, на яких відзначив банно-оздоровчий комплекс "Parium".

Як повідомляв Знай.uа, після розгрому " Миная "Луческу виклав головний секрет:" довіряю, вони ростуть...". Луческу дав зрозуміти, що гравці думали насамперед про наступний поєдинок Ліги чемпіонів проти "Гента".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Знай.uа писав, поворот не туди: відомий атлет випадково під час забігу "подарував" призове місце супернику.