Популярна українська телеведуча програми "Ревізор" Олена Філонова у своєму Instagram показала, як відпочиває на морі в Анталії.

Однак, замість захоплених відгуків, ведуча нарвалася на жорстку критику. І виною всьому став фасон купальника, який вона вибрала для відпочинку.

"Під водоспадом ідеальний душ. Водоспади Дюден-природна пам'ятка Анталії. Є два каскадних водоспаду: верхній і нижній, обидва відкриті для відвідування туристів. Нижній Дюденський водоспад знаходиться в районі Лара на території Дюденського парку. Верхній Дюден розташований в 15 кілометрах від Нижнього, в районі Кепез...», - розповіла вона своїм передплатникам.

"...Всім рекомендую обов'язково побувати на такій екскурсії і зануритися з головою», - побажала вона.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Але фанатів більше зацікавили не Природні краси, а купальник, в який вбралася Філонова.

"Купальник не для такої фігури. У нормальному купальнику ви виглядаєте більш сексуально", "Красива жінка, але купальник максимально невдалий", "О май гад! Олена, ти серйозно вважаєш, що в цьому купальнику тобі добре?", "Лєнка - Біляш з м'ясом", "Ооо да, зовсім не йде, і талія далеко не та, що вона писала", - розкритикували вибір ведучої її фанати.

"Оленка, ви розумна, красива і доглянута жінка, і це правильно, що ви себе любите і своє тіло. Це круто. Ну є ж всьому якась межа. Ну в цьому купальнику-це жахливо. Це негарно, просто неприємно дивитися. Чесно. Ніхто не говорить, що потрібно бути худою, ні, будьте собою. Ви чудово виглядаєте, але іноді потрібно дивитися з боку, в дзеркало, що ви одягає. Повинна ж бути грань якась...", - не вгамовуються коментатори.

Нагадаємо, що Тіна Кароль затьмарила пишними грудьми найкрасивіших чоловіків України: "дивіться вище"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Слава Камінська оголилася на балконі всім чоловікам на радість: "дуже зухвало"

Також, "Знай.uа" писав, що 37-річна Полякова покрасувалася сідницями у вузеньких лосинах: "приклад для жінок"